Lok'Narad Guild
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapPortalKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Kismárkez - Prot Warrior

Go down 
4 posters
SzerzőÜzenet
kismarkez

Hozzászólások száma : 4
Csatlakozás ideje : 2008. Dec. 02.

Kismárkez - Prot Warrior Empty
TémanyitásTárgy: Kismárkez - Prot Warrior   Kismárkez - Prot Warrior EmptyKedd Dec. 02, 2008 10:46 am

Karakter név: Kismárkez
Faj: Orc
Kaszt: Warrior
Played: Korábbi main shaman : 250~ nap played, warriorral 120~
Szakmák: Blacksmithing/Mining
Felszerelés: http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Kism%C3%A1rkez
Voltál-e már raid guildben: Honorless Target, Evil Eye

Részletes HLI tapasztalat:
- Vanília WoW: Minden bosst fightban részt vettem.
- TBC: Karazhatntól - SWP Muru killig
- WotLK: Na itt már guildless vagyok, és csak bátyám képernyőén nézem a figthokat, de tulajdonképpen annyira nem izgat jelen pillanatban, mivel a fightok ugyanazok szinte mint prebc-ben. Sartharion meg egy Kalecgos típusú fight.

Referencia: nincs már itt . Smile
Életkor: 18

Mennyit tudsz hetente/naponta játszani: Mindennap ~ Du 4-től vagyok fent.

Egyéb: Bocsánatot szeretnék kérni, de nem akarok ide regény írni, mivel annyi példa volt már rá, hogy szépen megtervezett, kidolgozott applit írtam, és mégis az igénytelen összecsapott négy soros jelentkezésre bólintottak rá. (pl: *cough* Conf... ja nem írhatom le).
Wowos történetem : 2,5 éve született a karakterem (shaman) Bloodscalpon, Restored Flameben voltam egy darabig, majd átkerültem a Miserybe (starwind is ittjátszott) ami azonban vashj-t nem tudta leverni, ezért oszlásnak indult. Ment mindenfele a trasnfer, a szerencsésebbek Public Enemybe kerültek, a többi Ragnarosra stb. A Misery nagy része azonban a Honorless Targetbe került, egy rendkívül barátságos horda guildbe Twisting Netheren (Itt született meg a warriorom is, mint alt). Skillgép arcok, WASD profik, és PVP őrültek, no meg persze Idegesítő Okostojások jellemezték a guildet. Ez a guild, Brutallus 1% wipeig tartott ki, szépvolt jóvolt, oszlott ez is (Most Bloodscalpon müködnek tovább allis guildként). Aztán próbálkoztam ott nemzetközi guildekkel (Lotto, Conspiracy (top10 world)). Nem jött be, 3 hónap inaktivitás következett. Mikor visszatértem, szorgalmasan irogattam az applikat mindenfele, többen is elfogadták ezért egy kis bonyodalom lett itt a végén Smile Evil Eye-ban kötöttem ki végül, akik kívülről nagy képűnek tűnnek, de egy igazán barátságos guild, tele jó arcokkal. Itt a bonyodalom szeptemberben kezdődött egy IRL személyes probléma miatt, amit nem kívánok részletezni. Emiatt a probléma miatt, gépre se tudtam nézni, annyira szarul voltam, így raidekre se mentem. Majd mikor megoldodtak a dolgok, rámírtak, hogy ilyen raid attendancel sajnos megkell válniuk tőlem, de bármikor visszamehetek, ha úgy érzem, hogy részt tudok venni heti 4 raiden Smile
Vissza az elejére Go down
jestem Jurek

jestem Jurek

Hozzászólások száma : 167
Csatlakozás ideje : 2008. Nov. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Kismárkez - Prot Warrior   Kismárkez - Prot Warrior EmptyKedd Dec. 02, 2008 12:21 pm

Kicsit piszkálódnék.

kismarkez írta:
Mindennap ~ Du 4-től vagyok fent.
kismarkez írta:
de bármikor visszamehetek, ha úgy érzem, hogy részt tudok venni heti 4 raiden

Van velük valami problémád vagy miért nem érzed úgy, hogy ott helyt tudnál állni (gondolok itt az első quote-ra)?

Egyébként lelehet írni, hogy Conflict. Olyan aranyosak, hogy akkora szájuk van mégse bírják Alien szemébe mondani, hogy mindenki utálja a guildből húzzon már onnan Smile
Yamucha

Yamucha

Hozzászólások száma : 66

TémanyitásTárgy: Re: Kismárkez - Prot Warrior   Kismárkez - Prot Warrior EmptyKedd Dec. 02, 2008 1:02 pm

nekem tetszik, tank is elkell ,szóval én támogatom:)
kismarkez

Hozzászólások száma : 4
Csatlakozás ideje : 2008. Dec. 02.

TémanyitásTárgy: Re: Kismárkez - Prot Warrior   Kismárkez - Prot Warrior EmptyKedd Dec. 02, 2008 1:04 pm

Gyur írta:
Kicsit piszkálódnék.

kismarkez írta:
Mindennap ~ Du 4-től vagyok fent.
kismarkez írta:
de bármikor visszamehetek, ha úgy érzem, hogy részt tudok venni heti 4 raiden

Van velük valami problémád vagy miért nem érzed úgy, hogy ott helyt tudnál állni (gondolok itt az első quote-ra)?

Egyébként lelehet írni, hogy Conflict. Olyan aranyosak, hogy akkora szájuk van mégse bírják Alien szemébe mondani, hogy mindenki utálja a guildből húzzon már onnan Smile

A probléma, hogy akkor a shamanomat kéne felhúzni amihez semmi kedvem Smile Mivel a healing done-tól volt "elájulva" larki.
jestem Jurek

jestem Jurek

Hozzászólások száma : 167

TémanyitásTárgy: Re: Kismárkez - Prot Warrior   Kismárkez - Prot Warrior EmptyKedd Dec. 02, 2008 1:17 pm

kismarkez írta:
A probléma, hogy akkor a shamanomat kéne felhúzni amihez semmi kedvem Smile Mivel a healing done-tól volt "elájulva" larki.

Akkógéelháef.

Ó ólmájti píknik anszver tu dö préjörz of disz lesszer bíing. Surprised
peeknick

peeknick

Hozzászólások száma : 27
Csatlakozás ideje : 2008. Nov. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Kismárkez - Prot Warrior   Kismárkez - Prot Warrior EmptyKedd Dec. 02, 2008 2:15 pm

Ájem dö ólmájti Élienhu.... öööö píknik!!

Hír máj wörd!

Szintem semmi akadálya hogy felvegyünk de azt tudnod kell hogy ezzel egy bélyeget teszel magadra mégpedig egy olyat hogy!!! I DON'T LIKE CONFLICTs!! geek

És mivel ugye tuggyuk hogy szerverünk legnagyobb és egyetlen tankállat warriorja (akit nevén nem nevezünk hívjuk csak eccerüen WTS GUYnak) nemszereti az olyanokat akik ezzel a bélyeggel vonulnak színe elé felvételért könyörögve!!!

Ha ezt vállalod akkor várunk szeretettel és már írhatod is a suttogást (whispert) valamelyik ofiszörre (Wynona,Jasmyne,Belzebub,Feral) or Peeknick Wink

Üdvözlettel

CsúcsBecenév dö ólmájti ofkorsz! lol!
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kismárkez - Prot Warrior   Kismárkez - Prot Warrior Empty

Kismárkez - Prot Warrior
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Prot warrior
» Mayliss - prot warrior
» jelentkezés lvl 80 prot. warrior
» 80 as Prot Warri
» Colossus - prot warr

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Lok'Narad Guild :: Public :: Tagfelvétel-
Ugrás: