Karakter név: Kismárkez
Faj: Orc
Kaszt: Warrior
Played: Korábbi main shaman : 250~ nap played, warriorral 120~
Szakmák: Blacksmithing/Mining
Felszerelés:
http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Kism%C3%A1rkezVoltál-e már raid guildben: Honorless Target, Evil Eye
Részletes HLI tapasztalat:
- Vanília WoW: Minden bosst fightban részt vettem.
- TBC: Karazhatntól - SWP Muru killig
- WotLK: Na itt már guildless vagyok, és csak bátyám képernyőén nézem a figthokat, de tulajdonképpen annyira nem izgat jelen pillanatban, mivel a fightok ugyanazok szinte mint prebc-ben. Sartharion meg egy Kalecgos típusú fight.
Referencia: nincs már itt .
Életkor: 18
Mennyit tudsz hetente/naponta játszani: Mindennap ~ Du 4-től vagyok fent.
Egyéb: Bocsánatot szeretnék kérni, de nem akarok ide regény írni, mivel annyi példa volt már rá, hogy szépen megtervezett, kidolgozott applit írtam, és mégis az igénytelen összecsapott négy soros jelentkezésre bólintottak rá. (pl: *cough* Conf... ja nem írhatom le).
Wowos történetem : 2,5 éve született a karakterem (shaman) Bloodscalpon, Restored Flameben voltam egy darabig, majd átkerültem a Miserybe (starwind is ittjátszott) ami azonban vashj-t nem tudta leverni, ezért oszlásnak indult. Ment mindenfele a trasnfer, a szerencsésebbek Public Enemybe kerültek, a többi Ragnarosra stb. A Misery nagy része azonban a Honorless Targetbe került, egy rendkívül barátságos horda guildbe Twisting Netheren (Itt született meg a warriorom is, mint alt). Skillgép arcok, WASD profik, és PVP őrültek, no meg persze Idegesítő Okostojások jellemezték a guildet. Ez a guild, Brutallus 1% wipeig tartott ki, szépvolt jóvolt, oszlott ez is (Most Bloodscalpon müködnek tovább allis guildként). Aztán próbálkoztam ott nemzetközi guildekkel (Lotto, Conspiracy (top10 world)). Nem jött be, 3 hónap inaktivitás következett. Mikor visszatértem, szorgalmasan irogattam az applikat mindenfele, többen is elfogadták ezért egy kis bonyodalom lett itt a végén
Evil Eye-ban kötöttem ki végül, akik kívülről nagy képűnek tűnnek, de egy igazán barátságos guild, tele jó arcokkal. Itt a bonyodalom szeptemberben kezdődött egy IRL személyes probléma miatt, amit nem kívánok részletezni. Emiatt a probléma miatt, gépre se tudtam nézni, annyira szarul voltam, így raidekre se mentem. Majd mikor megoldodtak a dolgok, rámírtak, hogy ilyen raid attendancel sajnos megkell válniuk tőlem, de bármikor visszamehetek, ha úgy érzem, hogy részt tudok venni heti 4 raiden