Üdv! Nah PM-ben már írtam apply-t de közkívánatra itt is megteszem
Karakter név: Sesshou
Faj:Blood Elf
Kaszt: Rogue
Betölteni kívánt spec: DPS of course
Saját vagy vásárolt karakter: Saját
Played: 65 days 20 hours
Előző guild/guildek: AranyÁszok, Vexillum
Miért léptél ki onnan?:AranyÁszokból mert 0 volt a content, Vexillumból még nem léptem ki, de sok gondom van azzal hogy az utóbbi időben már semmi szervezettség nincs, egy OS3D-re esélyünk sincs. Én magam CL vagyok a guildben, és régóta próbálunk már javítani a dolgokon, de úgy tűnik, nem lehet.
Szakmák: Mining és JC. Szeretem ha a gemelést saját erőből oldom meg + jó pénzt hoz néhanapján. Ritka recept esetleg a Champion's Monarch Tpoaz a mi world drop amúgy semmi különösebb
Felszerelés:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=SesshouReferencia: Ekinus ajánlotta a guildet, egyébként jónéhyán guildtaggal leszaladtam naxxba ők tudnak mesélni rólam pár dolgot
Életkor: 18
Nem: Férfi
Részletes HLI tapasztalat: Pre BC-ben csak törtön toltam, az nem igazán számít úgy gondolom.
BC-ben volt egy időszak amikor IRL miatt nem tudtam aktív lenni. Ismerem ugyan az összes instát de pl. Sunwell-t nem toltam 70esen.
WotLK-ben mindenről fullos ismeret és tapasztalat melee DPS-ként.
Mennyit tudsz hetente/naponta játszani: mindent vállalok jelenleg is pénteken és szombaton nincs raid
Ha esetleg valami közbeszólna arról előre tudni és szólni fogok.
Miért minket választottál?
Úgy látom (és hallom Ekinustól) hogy itt magasabb fokú a szervezettség. Pozitív dolog a szememben mindenképpen az 5 órás maximális figyelem. Enélkül nincs értelme contestet tolni. Mellesleg akikkel eddig beszéltem mind rendesek voltak velem és úg gondolom ehhez a társasághoz szívesen csatlakoznék.
Üdv: Sesshou