Karakter név: Kimimo
Faj: Blood Elf
Kaszt: Death Knight
Betölteni kívánt spec: Tank vagy Dps (de inkább tank)
Saját vagy vásárolt karakter: Saját
Played: (Aktuális karakter és esetleg korábbi komolyabb main külön) 15 nap és 10 80-on
Előző guild/guildek: Ally: Tranquility Horda: Arany Ászok, Vexillum
Miért léptél ki onnan?: 1: reroll horda 2: kara farm kevés volt nekem, 3: keveset tudnak nyujtani számomra
Szakmák:(Miért ezeket választottad? - Esetleges meglévő ritka receptek, ha még van ilyen WotLK-ben)Mining, Jc, Tank révén a 41 stamos kövek imbák, illet a mining passive skill 50 stamal mégis csak jól jön. (igazábol azt hazudták nekem hogy gazdag leszek de átvertek
)
Felszerelés: (armory link)
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Kimimo Lehet dps gear van rajta, de megprobálok tank gearel kilogolni.
Referencia: (Itt Lok'Narad tagokat adhatsz meg, akik ajánhatnak téged és kerezskednek is érted ha kell - ergo ne addj meg olyat akit csak onnan ismersz, hogy nem küldött el a 'csába, mikor goldot kértél lvl 20-on!) Sesshou, Vasgerenda, Friss tagok, de bennük megbizok és ha jól ismerem őket akkor ők is bennem
Életkor: Laza 20
Nem: Fiu, ha minden igaz
Részletes HLI tapasztalat: (Ha nem az aktuális karaktereddel, akkor mivel, milyen szeerepben healer, tank, etc.. FONTOS, ha BC-ben vágtál AQ 40-et az nemszámít, akárcsak ha Lich Kingben mondjuk BT-t!)
Vanília WoW: Hally nevü allys druidommal minden ami létezik, kivéve naxx.
TBC: Minden ami létezik Hally nevü Druidommal, Naaru, Adal
WotLK: Minden ami létezik Cementke, Kimimo nevü karakteremmel (Cementke csak pugot tolt, de letolta
)
Hally: Feral tank illetve volt ő resto is.
Cementke: Resto, Ele, Cement
Kimimo: Tank és Dps szerepben produkált.
Mennyit tudsz hetente/naponta játszani: (heti 5 raidnappal dolgozunk. Péntek, szombat iszunk. Raidjeink 19:00-tól kb 24:00-ig tartanak.)
Zsidóságom révén vasárnap nem Raidelek de hétfőtől szombatig nekem bármikor joh! Vannak kivételes napok amikor nem tudok maradni csak 11-ig de ha kijön Ulduuar akkor készülök a Coffein mérgezésre
Miért minket választottál? Szeretnék együtt maradni azokkal akikkel játszottam, szeretném ha nem ulduaar nyaldosna engem, hanem én nyaldossam őt
Köszönöm szépen a lehetőséget!