Karakter név: Sparke (ami változni fog Sparki-ra, mert sajnos a serveren már foglalt ez a név )
Faj: troll
Kaszt: rogue
Betölteni kívánt spec: assasination vagy combat ( kiegben főleg asza voltam, nemrég tudtam visszamenni combatra. Mindkét spechez megvan a gírem)
Saját vagy vásárolt karakter: saját
Played: 129 nap, nem volt más mainem
Előző guild/guildek: Carpathians (tag), BlackRain (alapító tag), Pendulum of Doom (officer)
Miért léptél ki onnan?: A Carp-ból kilépett raidelni akaró emberekből alakult meg a BlackRain, de mint minden raidelő gildet, minket is megviselt a kieg előtti pangás. Sok ember abbahagyta a játékot. A kieg kijövetelével már csak a 10 fős raidekre tudtunk eljutni. Megpróbáltunk összehozni egy magyar raidelő gildet (a serveren kb. 50-60 magyar van) így alakultunk át Pendulum of Doom-á.
Sajnos a terv nem vált be, az emberek raidelni akarása, és a gilden belüli hangulat is nagyon sokat romlott az utóbbi időben (újra). Ezért a transfer mellett döntöttem, mivel külföldi gildben játszani nem akarok.
Szakmák:
Jewelcrafting (450): elsősorban a "jc only" gemek miatt, de gild kiszolgálásra rendezkedtem be, rengeteg receptem van.
Ritkaság: Sovereign Twilight Opal ( 8 str + 12 stam lila gem)
Engineering (445): mindig is az voltam, bár erősen gondolkodom a leadásán, és valami hasznosabb felvételén. Most az egyetlen előnye az engi-nek a repair bot.
Ritkaság: Lifelike mechanical toad
Minden másodlagos prof maxos.
Felszerelés:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=The+Venture+Co&n=SparkeReferencia: Merrow
Életkor: 23+ÁFA
Nem: nő
Részletes HLI tapasztalat:
Vanília WoW: nem volt, mire megléptem a 60-at, kijött a TBC
TBC: sunwell egésze és BT vége kivételével mindenhol jártam
WotLK: s3d kivételével minden boss fight-ot ismerek
Mennyit tudsz hetente/naponta játszani: vasárnaptól csütörtökig minden nap online vagyok
Miért minket választottál?
Két dolog fontos nekem ebben a játékban. Az egyik a raidelés, hogy olyan gildben legyek, akik akarják és el is tudják érni a céljukat. A másik a hangulat, az emberek egymáshoz való hozzáállása. Merrow mióta nálatok van nagyon sokat beszél arról, hogy milyen jó nálatok a hangulat mind gild csatin, mind raiden. Nálatok mindez megvan.