| Jaguármancs - marks hunti | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Jagu
Hozzászólások száma : 3 Csatlakozás ideje : 2008. Dec. 02.
| Tárgy: Jaguármancs - marks hunti Kedd Dec. 02, 2008 10:38 pm | |
| Karakter név: Jaguármancs Faj: ork Kaszt: hunter Played: úgy tíz hónapot Szakmák: skinning/LW Felszerelés: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Jagu%C3%A1rmancsVoltál-e már raid guildben: The Sensation, Victory Rush, Corrupted Council Részletes HLI tapasztalat: - Vanília WoW: annál fiatalabb a kari - TBC: Hyjal clear, BT pince - WotLK: - Referencia: a taglistát átfutva csak Whazall neve ismerős, az utolsó két klánnál ő volt a gm Életkor: 22 Mennyit tudsz hetente/naponta játszani: napi úgy 5-6 órát Egyéb: Nyáron szünet, ősszel LK, nemrég rábeszéltek hogy csatlakozzam egy "régi, de újjáalakult" klánhoz. Eléggé wannabe pve guildnek tűnik, naxxot akarnak de vannak itt olyan srácok akikkel a trashen nem jutnánk át. Ha felvesztek, kaptok egy ember aki ért a kasztjához és szorgalommal raidel, én pedig egy klánt ahol nem próbálja mindeki a másikra mdzni a wipeot. Legalábbis remélem. | |
|
| |
xava
Hozzászólások száma : 68 Csatlakozás ideje : 2008. Nov. 24. Age : 36 Tartózkodási hely : Vasvár
| Tárgy: Re: Jaguármancs - marks hunti Kedd Dec. 02, 2008 10:51 pm | |
| /off - Jagu írta:
- BT pince
nehari, de mit értesz pince alatt? /on bocs h belepofázok az applyba | |
|
| |
Jagu
Hozzászólások száma : 3 Csatlakozás ideje : 2008. Dec. 02.
| Tárgy: Re: Jaguármancs - marks hunti Szer. Dec. 03, 2008 2:17 pm | |
| Nemhari, aza dógod. A pincében leledzik bb, ros és teron, zárt intervallumban értem(vagyis eddig, de ezeket már nem toltam). | |
|
| |
Phrue Admin
Hozzászólások száma : 148 Csatlakozás ideje : 2008. Nov. 07. Age : 41
| Tárgy: Re: Jaguármancs - marks hunti Csüt. Dec. 04, 2008 4:22 pm | |
| Neked is megírom na lásd milyen jófej vagyok, hogy kell a hunter Gief ide! (meg unalmamban forumspammolhatnékom is van). Szóval ranged dd sosem árt, hajrá! - Én kérek elnézést, hogy még nem jött válasz! u.i: Xava te merre mászkálsz mostanság? | |
|
| |
belzebub
Hozzászólások száma : 25 Csatlakozás ideje : 2008. Dec. 03. Age : 54
| Tárgy: Re: Jaguármancs - marks hunti Csüt. Dec. 04, 2008 5:49 pm | |
| Xavának nem az a dóga meg amugy is utálom :)de jöhetsz a guildbe. | |
|
| |
xava
Hozzászólások száma : 68 Csatlakozás ideje : 2008. Nov. 24. Age : 36 Tartózkodási hely : Vasvár
| Tárgy: Re: Jaguármancs - marks hunti Csüt. Dec. 04, 2008 8:40 pm | |
| | |
|
| |
Phrue Admin
Hozzászólások száma : 148 Csatlakozás ideje : 2008. Nov. 07. Age : 41
| Tárgy: Re: Jaguármancs - marks hunti Csüt. Dec. 04, 2008 9:14 pm | |
| Semmi gond Xava, holnap bemész felmondassz, hazafelé veszel egy WOTLK-t és egy GC-t, este raid. ty | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Jaguármancs - marks hunti | |
| |
|
| |
| Jaguármancs - marks hunti | |
|