Karakter név:Distinct
Faj:Orc
Kaszt:Hunter
Elsődleges spec: Survival PVE
Másodlagos spec: Survival PVP
Hunterként pve talentet természetesen optimális dps irányába próbálom változtatni, jelenleg survival jobbnak bizonyult mint a marksman, bár ez lehet később jobb gearben változni fog.
Played time: 36 nap 12 óra, 5 nap 4 óra 80on ( tudom hogy nem sok, de igazából "visszatérőként" most csobbantam bele a wotlk-ba)
Jelenlegi guilded: The Serenity... Igazából már kiléptem, a jelenlegi vezetőség a régebbi tagokból válogatott csapattal összeolvadt a Conflicttal, mivel én új tag voltam, nem kívántam könyörögni hogy inveljenek inkább kiléptem, nem szeretem az ilyen jellegű kavarást...majd kiderül mit érnek el vele.
Korábbi PVE guildjeid: Sentenced
Szakmák: JC, mining. Igazából anno pénzszerzési célból vettem fel a jewelcraftingot, ilyen téren kicsit gyengült a jc viszont az új 27 agis gemek aranyosak
Felszerelés:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=DistinctReferencia: Talán a régebbi sentenced tagok közül még emlékeznek rám valamennyire, konkrét embert nem tudnék megnevezni.
Életkor:18
Nem: Férfi
Vanília WoW:ez sajnos kimaradt
TBC:Még a sentenceddel t5 content, aztán egy ismerősöm holy palájával bt/hyjal fullclear, swp brutallusig
WotLK:Naxx/OS/voa. Ulduarban még csekély a raidtapasztalatom, freyat mimiront és vazaxxot öltem a serenityvel, de ha szükséges önképzem magam wowwiki és néhány "hozzáértő" ember által.
Mennyit tudsz hetente/naponta játszani: a 4 raidnapot és a 24:00ig tartó raideket jó eséllyel tudom tartani.
Miért minket választottál?: Nehéz kérdés...Igazából mint a legtöbben én is szeretném látni a jelenlegi end-game contentet, és a későbbiekben folyamán is egy jól szervezett csapattal raidelni, a néhány ismerős ember pedig hozzásegítene hogy hamarabb "otthon érezzem magam" :d