mikecsakesz
Hozzászólások száma : 1 Csatlakozás ideje : 2008. Dec. 15.
| Tárgy: Mikechakes - UD Lock Hétf. Dec. 15, 2008 8:50 pm | |
| Karakter név: MikechakesFaj: UDKaszt: LockPlayed: (Reroll - Korábbi main) 106 daySzakmák: herba / alchemyFelszerelés: (armory link) http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=MikechakesVoltál-e már raid guildben: (Ha igen, melyekben?) revo, coma, DA, LokNarad
Részletes HLI tapasztalat: - Vanília WoW: összes raid, igaz 70sen- TBC: SWP kivéve mindenhol- WotLK: összes HC, VoA (10/25), Obsidian Sanctum (25) és Naxx (10) első 4 bossReferencia: (Ha ismersz valakit a Guildünkből, itt adhatod meg.) régi Lokisok, ha más ne a reroll-olt lock-ok megjegyzés: egy a guildban lévő lock nem fog túl sok jót mondani rólam, de mivel vallási és nemi hovatartozásomat kérdőjelezte meg, megbocsátok pattanásos képének. Remélem ezzel nem sértek semmi forum szabályzatot, de inkább most derüljön ki mint késöbb. Életkor: 34Mennyit tudsz hetente/naponta játszani: 3-4 este, kb. havi egyszer egy hét hiányzás meló miattEgyéb: hát még TBC-be az utolsó jópár hónapot itt játszottam a régi tagokkal, igazán élveztem a játékot és szivessen hallgattam a ventrin folyó vicces csevegést, poénkodást, a jó hangulat igazán különlegessé tette ezt a guild-et. Igazság szerint nem vagyok túl aktiv a ventrin, de nekem egész nap meló után, amikor is emberekkel foglalkozom ez jelenti a kikapcsolódást, hogy más mondja meg mit és hogyan és csak tegyem a dolgomat. Sajna WotLk nem túl kedves a lockokhoz, ezért keresem a játék lehetőséget akár altokkal 10 fős raid-ekben is. | |
|
jestem Jurek
Hozzászólások száma : 167 Csatlakozás ideje : 2008. Nov. 27. Age : 38
| Tárgy: Re: Mikechakes - UD Lock Hétf. Dec. 15, 2008 9:35 pm | |
| Szerbusz mikecsakes, GL | |
|
Phrue Admin
Hozzászólások száma : 148 Csatlakozás ideje : 2008. Nov. 07. Age : 41
| Tárgy: Re: Mikechakes - UD Lock Hétf. Dec. 15, 2008 9:35 pm | |
| Aywe! 3. lock elkél sztem, + nagyon jó benyomást keltettél bennem BC-ben. Persze érdekelne, kivel mien konfliktusod volt. De vote YES! | |
|
Odii
Hozzászólások száma : 13 Csatlakozás ideje : 2008. Dec. 04.
| Tárgy: Re: Mikechakes - UD Lock Kedd Dec. 16, 2008 3:49 pm | |
| Szia! keress meg in-game köszi | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Mikechakes - UD Lock | |
| |
|