Karakter név: Fnatiic
Faj: Undead
Kaszt: Death Knight
Betölteni kívánt spec: Damage
Saját vagy vásárolt karakter: Saját
Played: (Aktuális karakter és esetleg korábbi komolyabb main külön)
Új main karakterem. Illetve van egy 80-as Warlock, ha esetleg szükség lenne rá.
Előző guild/guildek:
Miért léptél ki onnan?:
JFK SECURITY FAILED
Feloszlattuk
Szakmák:(Miért ezeket választottad? - Esetleges meglévő ritka receptek, ha még van ilyen WotLK-ben)
Jc, Bs. Most húzom őket.
Felszerelés: (armory link)
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=FnatiicReferencia: (Itt Lok'Narad tagokat adhatsz meg, akik ajánhatnak téged és kerezskednek is érted ha kell - ergo ne addj meg olyat akit csak onnan ismersz, hogy nem küldött el a 'csába, mikor goldot kértél lvl 20-on!)
Nemsok ismerősöm van ott. Ha jólemlékszem Caveman játszott nálatok. Ő jó ismerősöm.
Életkor: 16
Nem: Férfi (Fiú :> )
Részletes HLI tapasztalat: (Ha nem az aktuális karaktereddel, akkor mivel, milyen szeerepben healer, tank, etc.. FONTOS, ha BC-ben vágtál AQ 40-et az nemszámít, akárcsak ha Lich Kingben mondjuk BT-t!)
Vanília WoW: Naxx Full Clear. AQ40 Full Clear. ZG Full Clear.
TBC: Kara Full Clear. Gruul. SSC Full Clear. TK két boss. ZA négy boss.
WotLK: Az összes HC. ( :] )
Mennyit tudsz hetente/naponta játszani: (heti 5 raidnappal dolgozunk. Péntek, szombat iszunk. Raidjeink 19:00-tól kb 24:00-ig tartanak.)
Ahogy olvastam a Tagfelvétel topicba, nekem is tökéletesen megfelel. Vasárnaptól Csütötökig. Álltalában délután 3-tól elérhetö vagyok. Illetve 3-5-ig
egyéni szoc. prob. De legkésöbb 6-tól aktivan tudok lenni 0:02ig.
Miért minket választottál?
Nem az a nagy HC guild, de jol haladtok. Csak jólgearelt embereket láttam nálatok, illetve akikkel beszltem mind jófejek voltak. (Asszem lvl 20on nem klüdek el a picsaba amikor goldot kertem :DD )
Enchantok cuccokon, minimum rare gemek, az officerek által meghatározott Bossokra Flask/kaja, egy átlagos WASD skill és 100% odafigyelés 5 órán keresztül követelmény!
Tartom