Sziasztok!
Karakter név: Burnursoul (alt: Healursoul nevű holy pala, lvl72)
Faj: Undead
Kaszt: Warlock
Betölteni kívánt spec: DPS, ha lehet destro...persze respec lehetséges, de a destro az amit igazán szeretek
Saját vagy vásárolt karakter: saját
Played: 47 nap, 12 óra, 57 perc (lvl80-on 8 nap, 14 óra és 17 perc)
Előző guild/guildek: Éjben Kacagók
Miért léptél ki onnan?: Alapító tag voltam ebben a guildben, illetve egy ideig GM is. Nagyon jól éreztem magam, sok barátot szereztem, de most szeretnék egy hasonlóan baráti, komolyabban szervezett guildben szerencsét próbálni, mert kíváncsi vagyok arra, hogy megállom-e a helyem és szeretnék eljutni ahova csak lehet (előző guildemben progress problémákkal küszködtünk mind BC-ben, mind WotLK-ban)
Szakmák: herbalism/tailoring - Sokáig herb/alch volt, de még BC-ben felvettem a tailort, mert sok helyen lock kötelességnek mondják
BC-s ritka receptek közül néhány van meg, nem túl sok. A herb azért maradt meg, mert így alapanyaggal tudtam szolgálni mind a magam, mind a társaim poti és elixir/flask igényeinek, ezen kívül az inscriptor altomat szolgálja ki, valamint jövedelemforrás
Felszerelés:
Armory (remélem nem a pvp gearemben kap el)
Referencia: Csigecina
Életkor: 27
Nem: férfi
Részletes HLI tapasztalat: (Ha nem az aktuális karaktereddel, akkor mivel, milyen szeerepben healer, tank, etc.. FONTOS, ha BC-ben vágtál AQ 40-et az nemszámít, akárcsak ha Lich Kingben mondjuk BT-t!)
Vanília WoW: ekkor még nem játszottam (sajnos)
TBC: Kara, gruul, maggi
WotLK: sajnos még csak os10/25 és voa10/25, valamint nem teljes naxx és egy malygos próbálkozás
Mennyit tudsz hetente/naponta játszani: Változó, általában nap közben félig zombi módban játszom (munka mellett, sok afk-val), a hétköznap esték nagy részében online/előkeríthető vagyok. A hétvégéken vagy végig elérhető vagyok, vagy szinte egyáltalán nem. A 19:00-24:00 teljesen megfelelő számomra.
Miért minket választottál?
Elsősorban a referenciám, Csigecina az oka, hogy hozzátok jelentkezem. Nem személyesen, hanem kizárólag a játékból, de jó ideje ismerem és nagyon sokat dumálunk, segítünk egymásnak. Éppen ezért tudom, hogy akikkel ő játszik, azok közé szívesen tartoznék én is. Sokat beszéltünk arról, hogy jelentkezzek-e, de mivel a problémák ellenére nagyon lojális voltam előző guildemhez, mindig elnapoltuk a kérdést. Most, hogy végre döntöttem a lépésről, szeretnék egy jól szervezett, határozott tervvel rendelkező, korrekt guildhez tartozni, ahol fejlődni tudok. Csige elmondása alapján ez a LokNarad.
Engedjetek meg még néhány szót
Az armoryból kiderül, hogy van még mit fejlődnöm, amin dolgozom is (cuccok, repu, stb.), de reménykedem benne, hogy ezt a felkészülést esetleg nálatok tehetem meg. Egy esetleges visszautasítás nem tántorít el attól, hogy később újra jelentkezzek, de nagyon örülnék pár tanácsnak, hogy szerintetek pontosan mit kellene fejlesztenem. Előre is köszönöm.