Sziasztok!
Karakter név: Silentpwnage
Faj: Undead
Kaszt: Warlock
Betölteni kívánt spec: Dps természetesen, most jelenleg hybrid.
Saját vagy vásárolt karakter: Saját.
Played: (Aktuális karakter és esetleg korábbi komolyabb main külön) karakter : 25 days, én: 2év
Előző guild/guildek: Anarchy
Miért léptél ki onnan?: Nem nagyon voltak aktívak az emberek, hc naxx egyszer sem ment le.. ezért megszűnt.
Szakmák:(Miért ezeket választottad? - Esetleges meglévő ritka receptek, ha még van ilyen WotLK-ben) Skinning 450 egész jó gold farm, és Engi progress érdekes cuccok, szerintem fun
Felszerelés:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Silentpwnage és igen a fejes olyan amilyen mivel nem volt lehetőségem jobbat szerezni :/
Referencia: (Itt Lok'Narad tagokat adhatsz meg, akik ajánhatnak téged és kerezskednek is érted ha kell - ergo ne addj meg olyat akit csak onnan ismersz, hogy nem küldött el a 'csába, mikor goldot kértél lvl 20-on!) nincs ilyen
Életkor: 19
Nem: ffi
Részletes HLI tapasztalat: (Ha nem az aktuális karaktereddel, akkor mivel, milyen szeerepben healer, tank, etc.. FONTOS, ha BC-ben vágtál AQ 40-et az nemszámít, akárcsak ha Lich Kingben mondjuk BT-t!)
Vanília WoW: nem játszottam ekkor
TBC: ekkor már igen
Karazhan, bt, hyjal, szinte az összes.
WotLK: mindegyik...
Mennyit tudsz hetente/naponta játszani: (heti 5 raidnappal dolgozunk. Péntek, szombat iszunk. Raidjeink 19:00-tól kb 24:00-ig tartanak.) Az időpont szinte nem is lehetne jobb
szinte mindennap.
Miért minket választottál? Hallottam már egy két jót a guildról
( ha már muszáj leírni: irl havernak van egy ismerőse a guildból és neki mesélt dolgokat, nevet nem tudok mondani, de majd utanajárok) és úgyhallottam aktívak vagyok és elértetek sokmindent, nekem már régóta ez hiányzik, hogy legyen egy kis sikerélményem
Előre is köszi.