Karakter név: Dühkitörés
Faj: Orc
Kaszt: Warrior
Betölteni kívánt spec: Tank/DPS
Saját vagy vásárolt karakter: Saját
Played: ( 80 -on + összesen ):Régi karim!:2 days 10h + 56 days 6h /Dühkitörés: 4days 16h +19 days 13h
Előző guild/guildek:Horde Brutality Alt része,"Csontdarálók",Éjben Kacagók
Miért léptél ki onnan?: Bomlott - Komolytalanok voltak - Bomlott
Szakmák:(Miért ezeket választottad? - Esetleges meglévő ritka receptek, ha még van ilyen WotLK-ben) BS/JC
BS t a legyártható cuccok miatt + 2 egyéni socket JC t most vettem fel mining helyére ---> Legimbább BS-el ,3 unique gem +trinket!
Felszerelés:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=D%C3%BChkit%C3%B6r%C3%A9s Saját erőből ép ésszel!
Referencia: Régi Senteced arcok :Ghostbustery(vhogy 1 éve belekerülünk ugyanabba a guildekbe pedig elég érdekes egy alak),Pennyroyal,Csigecina,Newneo... akik még anno átjöttek. És persze Burnsoul aki régi peca buddy!
Életkor: 21
Nem: Férfi
Részletes HLI tapasztalat: Tikhunterrel healeltem: Naxx,Voa,OS Dühkitöréssel Naxx tankolás.
Vanília WoW: Nem volt benne részem pedig szivsen tolnék még ma is 200% weapon dmg-es Mortalstrikeot+ rejtett cd nélküli sword sepecet ahol még a proccolt ütés is proccolhatott.
TBC: BT ig bezárólag Raid Insták
WotLK: Kevés raid/tanktapasztalat Voa,Naxx 4 negyed (Sapphiron,Kel'thuzad eddig kimaradt)
Mennyit tudsz hetente/naponta játszani: Heti 3 estét tudok ,egyébként össze-vissza dolgozok.
Miért minket választottál?: Előző guild bomlott, kicsit pugoltam még a karin ,hogy meglegyenek a szerintem Raid tankoláshoz elengedhetetlen cuccok.
Elért eredményeitek alapján jó vezető gárda áll a guild mögött. Bízok az értelmi fogyatékos szűrőtökben.