Karakter név: VasgerendaFaj: Troll
Kaszt: DK
Betölteni kívánt spec: DPS (Blood preferred, jelenleg 51/0/20 diseaseless talenten vagyok, ez 3.1 után picit változni fog, tekintve hogy kisebb nerfet fog kapni …51/13/17 leszek)
Saját vagy vásárolt karakter: Saját
Played: Ezzel a karival 21d a playedem, összes karimnak együtt 275d
Előző guild/guildek: Rising Empire, The Reckoning, Reckoning, Vexillum (Itt még tag vagyok, de a guildvezetőkkel már megbeszéltem, hogy hamarosan távozom)
Miért léptél ki onnan?: Rising/Reckoning, ezek a guildek gyakorlatilag egynek számíthatóak, hisz ugyanaz a keménymag vándorolt tovább. Druiddal tankoltam Vex előtt (http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Bearserker). Közbejött IRL gondok miatt nem tudtam vállalni elegendő raidet, így átmentem egy picit casualabb guildbe a DK altommal, amiből main lett (Vexillum), közben úgy alakult, hogy picit több időm lett újra játszani. Időközben DK officer is lettem. Sajnos azt kell mondanom, hogy régóta próbálunk már javítani a dolgokon, nem sok sikerrel. Raiden gyenge szervezettség, emberek koncentrációja 2 wipe után megszűnik… Szeretnék picit jobban haladni, vagy legalábbis látni a fényt az alagút végén. Mindezek ellenére őszintén remélem, hogy sikerrel fognak átlépni Ulduarba, mert nagyon korrekt, rendes embereket ismertem meg a guildben, nem adják fel és megérdemlik a haladást… Továbbra is tartani szeretném velük a kapcsolatot…
Szakmák: Inscription / JC. Előbbit főleg a vállas enchant és a darkmoon kártyák miatt, utóbbit a nyilvánvaló anyagi előnyök és a 27stres gem miatt.
Felszerelés:
http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Vasgerenda Van tank gearem is, néha offtankolok, abban unbuffed 33k hp + defcap.
Referencia: Shauny ismer régről (Tetris), illetve Sesshou, de ő új tag nálatok… Mindenesetre vele sok raidet letoltam az elmúlt időszakban, tud rólam mindent
Életkor: 29
Nem: De igen. Férfi.
Részletes HLI tapasztalat: A játékkal béta óta játszom, minden létező instát végigtoltam mind DD, mind TANK szempontból (preTBC, TBC illetve WotlK contentekben)
Mennyit tudsz hetente/naponta játszani: Hetente 4 napot tuti tudok lenni
Miért minket választottál? Számomra fontos, hogy koncentráltan le tudjunk tolni valamit úgy, hogy közben jó hangulat uralkodik a raideken… Ahogy hallottam, nálatok pont így működnek a dolgok
Általában ha belefogok valamibe, szeretem jól csinálni
Rövid történetem:
Életem első komolyabb játéka anno a Doom2 volt (jó régen), ebben országos versenyt nyertem
Utána, ahogy komolyodott a technika, megjelent a Counter-Strike.
Úgy láttam fórumon, hogy többen toltátok, lehet emlékezik még valaki a klánomra: FoP (Face of Power). Velük jutottam ki Koreába a WCGre (valahol 2001-2002 tájékán), Daejonba.
Utána feloszlottunk, ekkor vetettük bele magunkat pár haverral az MMOk világába.
Kezdődött az egész a Star Wars Galaxiessal a Starsider szerveren. Mai napig azt tartom a legjobb MMOnak, amig a Sony el nem qrta... Mikor agyonnerfelték az egészet és már a csapból is jedik folytak, váltottunk Everquest 2-re. Ez is egy kellemes időszak volt, megvolt a maga szépsége, ám ekkor jött a World of Warcraft és borult minden.
Azóta is: