Dks
Hozzászólások száma : 2 Csatlakozás ideje : 2009. May. 14.
| Tárgy: Dks - DPS - Blood Csüt. Május 14, 2009 8:17 pm | |
| Karakter név: Dks Faj: Undead Kaszt: Death Knight Betölteni kívánt spec: DPS Saját vagy vásárolt karakter: Saját Played: 80 nap kb
Előző guild/guildek: Más Serverről jöttem. Miért léptél ki onnan?: -
Szakmák: Engineering : most nem fogok hazudni, a rolfkopter miatt választottam (427/450). Másik prof az a Mining. Ez ugye elengethetetlen az Engineer-hez és jól lehet vele farmolni. Felszerelés:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Dks Referencia: - Életkor: 17 Nem: Férfi
Részletes HLI tapasztalat: Vanília WoW: Nagyjából a kezdetek óta tolom, ugyhogy itt minden megvolt, kivéve Naxx. Itt megemliteném, hogy Holy palával mentem. TBC: Itt is minden végig kivéve BT (Illidan nem ment le) WotLK: Itt is minden kivéve Ulduar.
Mennyit tudsz hetente/naponta játszani: napi 6 óra.
Azért választottalak titeket, mert előző serveremen is elég nagy raider voltam, és csak jókat hallottam eddig a guildről.
Köszönöm a lehetőséget.
UI: Elnézést, hogy nem irtam valami sokat, de a fentebb található információkat is kutyafuttában irtam, szóval ha még lenne bármilyen kérdésetek, örömmel megválaszolom.
A hozzászólást Dks összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Május 15, 2009 6:43 pm-kor. | |
|
Arkhair
Hozzászólások száma : 32 Csatlakozás ideje : 2009. Mar. 04. Age : 38 Tartózkodási hely : Szeged
| Tárgy: Re: Dks - DPS - Blood Pént. Május 15, 2009 10:30 am | |
| az a blacksmith az minig akart lenni gondolom. nekem nincs jogom dönteni de a geared jó. | |
|
Yamucha
Hozzászólások száma : 66 Csatlakozás ideje : 2008. Nov. 27.
| Tárgy: Re: Dks - DPS - Blood Pént. Május 15, 2009 1:21 pm | |
| Critre meg apra gemelni nagy hülyeség sztem,str mindenek felett! crit van bőven talentből! Sigilnél 25 badgeért van jobb ! Kesztyű,chest ,back enchantnál is van nagyobb mint ami fentvan! karkötő 50 apval is jobban jársz ,mint a 12 strel! expertisod jó kevés. | |
|
Hadrial
Hozzászólások száma : 78 Csatlakozás ideje : 2008. Nov. 27.
| Tárgy: Re: Dks - DPS - Blood Szomb. Május 16, 2009 10:52 am | |
| Ez a napi 6 óra mit takar? Vasárnaptól csütörtökig van raid.Este 7-től 12 ig. Kérlek írd le,h melyik 6 óra a jó neked? Enchantolás,gemelés szintén lehetne körültekintőbb. Sigil badgeből szintén jobb lenne. | |
|
Dks
Hozzászólások száma : 2 Csatlakozás ideje : 2009. May. 14.
| Tárgy: Re: Dks - DPS - Blood Szomb. Május 16, 2009 3:54 pm | |
| Igazából nekem bármikor jó az a 6 óra. A sigilt meg most farmolom. | |
|
Hadrial
Hozzászólások száma : 78 Csatlakozás ideje : 2008. Nov. 27.
| Tárgy: Re: Dks - DPS - Blood Vas. Május 17, 2009 3:05 pm | |
| Szia.Helytelen gemelés és enchantolás miatt el kell utasítanom a jelentkezésedet.Sok sikert a továbbiakban.(Close) | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Dks - DPS - Blood | |
| |
|