Karakter név:Kharnak
Faj:Undead
Kaszt:Priest
Betölteni kívánt spec:Holy(imádok healolni)
Saját vagy vásárolt karakter:saját
Played: Mainemmel 67 nap de van egy 80as retri palám(a barátnömröl neveztem el
) is akivel 14 nap
Előző guild/guildek:Blackout Hun, Inner Circle
Miért léptél ki onnan?:A blackout hun feloszlott, az Inner Circleböl is elég sokan kiléptek. Kezdett szétesni ez a guild is
Szakmák:Tailor Enchanting Igazábol azért mert tört szerveren is ez volt a szakmám és ugy gondoltam olyat választok amit már ismerek.
Felszerelés:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=KharnakReferencia: Kheelthas(isteníti a guildet
)
Életkor:24 leszek
Nem:Férfi
Részletes HLI tapasztalat
Vanília WoW:Ekkor még nem wowoztam
TBC:Karazant és Za-t farmoltuk de Maggi és Gruul is lement igaz pug-al. Nagyobb insták mint pl BT-t és HYAL-t csak törtön láttam
WotLK:Igazábol a Wotlk óta tudom mien is egy 25ös raid. Az Inner Circle-vel Naxx25clear és OS is igaz 1 sarival. Malygost hanyagolta a klán, nem értem miért. 1x voltam malyn 4%nál vipeoltunk le
(
Mennyit tudsz hetente/naponta játszani: A raid idöpontok nekem tökéletesek. 3-5 raid napot tudok lenni
Miért minket választottál?Az igazság az h Keelthas már régóta csábitott h próbáljam meg a felvételt mert ez nagyon jo klán. S én is sok jót halottam rólatok. Szeretnék egy jól haladó klán tagja lenni ahol normálisak az emberek. Az elözö applyért 1000bocs hisz az volt az elsö. Mindig ugy kerültem be egy klánba h rámirtak nem e szeretnék belépni közéjük. Remélem ez már jobban sikerült )