Lok'Narad Guild
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapPortalKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Hubyka-Priest-Holy

Go down 
5 posters
SzerzőÜzenet
hubyka

hubyka

Hozzászólások száma : 5
Csatlakozás ideje : 2009. Jan. 13.

Hubyka-Priest-Holy Empty
TémanyitásTárgy: Hubyka-Priest-Holy   Hubyka-Priest-Holy EmptyHétf. Márc. 02, 2009 3:14 pm

Karakter név: Juneau (tegnap előtt másoltam magam vissza Bloodscalpra)
Faj: BE
Kaszt: Priest
Betölteni kívánt spec: Holy (14/57/0)
Saját vagy vásárolt karakter: Saját
Played: Priest~50nap overall; Warlock~130nap overall (korábbi main, most sheilaa néven fut az arathor szerveren copy után)
Előző guild/guildek: Noname kisebb guildek-->Monsters INC (feloszlott)-->LokNarad (egyesülés után)-->Demented Vengeance(feloszlott)-->Antiquitas(feloszlott)-->LokNarad(abbahagytam a játékot wotlk kezdetekor Sad )-->/Unguilded/
Miért léptél ki onnan?: Fentebb leirtam részletes történetet:)

Szakmák: Alchemy/Herbalism még BC-ben vettem fel őket, hogy magamnak gyártsam a flaskákat azóta megvan.
Felszerelés: http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Juneau
Ide még azt írnám gemelésem lehet nemfog tetszeni mert a statok kicsit összevisszák, de egy szintre próbáltam hozni az intellect/spirit/spellpowert, valamint még azt, hogy Inner Fire-el (self buff) megvan a 2050 spellpower+ csak nem ugy loggoltam ki, hogy rajtam volt.
Referencia: Igazából beírnék mindenkit akit körülbelül egy évvel ezelőtt benne volt a guildben, és most is benne van. Szerintem a raidek alatt valamennyire megismertetek.
Életkor: 19+
Nem: Férfi

Részletes HLI tapasztalat: --->
Vanília WoW: Mindent láttam level 70-en.
TBC:Warlock-al Kalecgos tryokig minden. Priesttel Twin tryokig minden. Timed ZA mindkét karakterrel. (3.0 előtt természetesen)
WotLK:Naxxramas: Kel'thuzad és Sapphiron kivételével minden, Sarthariont öltem, Malygost még nemláttam

Mennyit tudsz hetente/naponta játszani: Napközben sokat tanulok, de esténként szívesen mennék raidre néha ha lenne rá lehetőség. Nemtudom igazából megpróbálnék mindig itt lenni mint régen, a többi tőletek függ.

Miért minket választottál? Úgyvolt hogy abbahagyom a wowot, de sikerült jobban beosztanom az időmet. Mindegy ez nem is ehhez a részhez tartozik. Szóval azért, mert kéne egy Guild és ismeretlenek között nem tudnám elképzelni magam. Valamint anno nagyon megkedveltem veletek a raidelést. A kezdő contentből már nincs sok mindent megnéznem és kíváncsi vagyok a további contentre is. Láttam, hogy sokan vagytok, de ha egykét raidre lenne lehetőségem akkor már bőven boldog lennék.

Enchantok cuccokon, minimum rare gemek, az officerek által meghatározott Bossokra Flask/kaja, egy átlagos WASD skill és 100% odafigyelés 5 órán keresztül követelmény! ---> Szerintem evvel most sincsen gondom, nem is volt. Egyedül a vállas enchantom visszamaradott Shattrath city-s még. Gemek és az Enchantok megvannak.
Vissza az elejére Go down
Wynona

Wynona

Hozzászólások száma : 75
Csatlakozás ideje : 2008. Dec. 02.

Hubyka-Priest-Holy Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hubyka-Priest-Holy   Hubyka-Priest-Holy EmptyHétf. Márc. 02, 2009 3:22 pm

Idevele azonnal, kell a Jenö mint egy falat boci ami a számban olvad...hopp elkalandoztam...
belzebub

belzebub

Hozzászólások száma : 25
Csatlakozás ideje : 2008. Dec. 03.

Hubyka-Priest-Holy Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hubyka-Priest-Holy   Hubyka-Priest-Holy EmptyHétf. Márc. 02, 2009 4:04 pm

Jenő,Jenő nem ugrik be.Vagy mégis az nem valami kok budaőrsi gyerek aki nagy reményekkel elhagyta a Bs-t és loknaradot?
hubyka

hubyka

Hubyka-Priest-Holy Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hubyka-Priest-Holy   Hubyka-Priest-Holy EmptyHétf. Márc. 02, 2009 4:17 pm

Nemnem. A játékot hagytam el. Utána altozni kezdtem elhagytam BS-t emiatt mert más szervert akartam és guildet nem. De után valahogy mégis visszakeveredtem az eredeti karakteremhez...
peeknick

peeknick

Hozzászólások száma : 27
Csatlakozás ideje : 2008. Nov. 08.

Hubyka-Priest-Holy Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hubyka-Priest-Holy   Hubyka-Priest-Holy EmptyHétf. Márc. 02, 2009 4:18 pm

belzebub írta:
Jenő,Jenő nem ugrik be.Vagy mégis az nem valami kok budaőrsi gyerek aki nagy reményekkel elhagyta a Bs-t és loknaradot?

Abbahagyta a WOWot valami hülye éreccccségi vagy valami ilyen hülyeség miatt nem is tom mit gondolt mire megy mayd azzal az életben!!!

A hülye! geek
belzebub

belzebub

Hozzászólások száma : 25
Csatlakozás ideje : 2008. Dec. 03.

Hubyka-Priest-Holy Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hubyka-Priest-Holy   Hubyka-Priest-Holy EmptyHétf. Márc. 02, 2009 4:58 pm

Na mind1 üdv itthon!!!Azért majd érdekelne hogy aki abbahagyja a wow-ot valami hülye érecccségi miatt,miért költözteti át minden kariját másik szerverre?!
hubyka

hubyka

Hubyka-Priest-Holy Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hubyka-Priest-Holy   Hubyka-Priest-Holy EmptyHétf. Márc. 02, 2009 5:59 pm

Hát akkor köszönöm szépen a lehetőséget.Smile Igazából nem tudom megmagyarázni magam sem a dolgot miért csináltam amit csináltam először csak abbahagytam nem töltöttem fel utána meg valami más helyre kívánkoztam. Értelmes magyarázatom nincs nagyon rá...
Később délután amikor hazaérek loggolok is be:)
Yamucha

Yamucha

Hozzászólások száma : 66
Csatlakozás ideje : 2008. Nov. 27.

Hubyka-Priest-Holy Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hubyka-Priest-Holy   Hubyka-Priest-Holy EmptyHétf. Márc. 02, 2009 8:06 pm

Hubyka need Smile
Ajánlott tartalom

Hubyka-Priest-Holy Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hubyka-Priest-Holy   Hubyka-Priest-Holy Empty

Hubyka-Priest-Holy
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Ogmiosx - Troll - Holy Priest
» priest:Zinzah
» Kharnak - Priest
» Silonec - Priest
» Xavanathras - LvL 80 Shadow Priest

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Lok'Narad Guild :: Public :: Tagfelvétel-
Ugrás: