Karakter név: Juneau (tegnap előtt másoltam magam vissza Bloodscalpra)
Faj: BE
Kaszt: Priest
Betölteni kívánt spec: Holy (14/57/0)
Saját vagy vásárolt karakter: Saját
Played: Priest~50nap overall; Warlock~130nap overall (korábbi main, most sheilaa néven fut az arathor szerveren copy után)
Előző guild/guildek: Noname kisebb guildek-->Monsters INC (feloszlott)-->LokNarad (egyesülés után)-->Demented Vengeance(feloszlott)-->Antiquitas(feloszlott)-->LokNarad(abbahagytam a játékot wotlk kezdetekor
)-->/Unguilded/
Miért léptél ki onnan?: Fentebb leirtam részletes történetet:)
Szakmák: Alchemy/Herbalism még BC-ben vettem fel őket, hogy magamnak gyártsam a flaskákat azóta megvan.
Felszerelés:
http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=JuneauIde még azt írnám gemelésem lehet nemfog tetszeni mert a statok kicsit összevisszák, de egy szintre próbáltam hozni az intellect/spirit/spellpowert, valamint még azt, hogy Inner Fire-el (self buff) megvan a 2050 spellpower+ csak nem ugy loggoltam ki, hogy rajtam volt.
Referencia: Igazából beírnék mindenkit akit körülbelül egy évvel ezelőtt benne volt a guildben, és most is benne van. Szerintem a raidek alatt valamennyire megismertetek.
Életkor: 19+
Nem: Férfi
Részletes HLI tapasztalat: --->
Vanília WoW: Mindent láttam level 70-en.
TBC:Warlock-al Kalecgos tryokig minden. Priesttel Twin tryokig minden. Timed ZA mindkét karakterrel. (3.0 előtt természetesen)
WotLK:Naxxramas: Kel'thuzad és Sapphiron kivételével minden, Sarthariont öltem, Malygost még nemláttam
Mennyit tudsz hetente/naponta játszani: Napközben sokat tanulok, de esténként szívesen mennék raidre néha ha lenne rá lehetőség. Nemtudom igazából megpróbálnék mindig itt lenni mint régen, a többi tőletek függ.
Miért minket választottál? Úgyvolt hogy abbahagyom a wowot, de sikerült jobban beosztanom az időmet. Mindegy ez nem is ehhez a részhez tartozik. Szóval azért, mert kéne egy Guild és ismeretlenek között nem tudnám elképzelni magam. Valamint anno nagyon megkedveltem veletek a raidelést. A kezdő contentből már nincs sok mindent megnéznem és kíváncsi vagyok a további contentre is. Láttam, hogy sokan vagytok, de ha egykét raidre lenne lehetőségem akkor már bőven boldog lennék.
Enchantok cuccokon, minimum rare gemek, az officerek által meghatározott Bossokra Flask/kaja, egy átlagos WASD skill és 100% odafigyelés 5 órán keresztül követelmény! ---> Szerintem evvel most sincsen gondom, nem is volt. Egyedül a vállas enchantom visszamaradott Shattrath city-s még. Gemek és az Enchantok megvannak.