Karakter név: Inspiro
Faj: bloodelf
Kaszt: mage
Betölteni kívánt spec: dps (most épp fire/arcane)
Saját vagy vásárolt karakter: saját
Played: 68 nap ezzel, ex-mainnel 121 nap (druid)
Előző guild/guildek: blackrain, pendulum of doom (The Venture Co.)
Miért léptél ki onnan?: az alacsony számű magyar közösség nem tette lehetőve a magyar progress guild fenntartását, a raidek hangulata
megromlott és többek közt ennek köszönhetően egyre kevésbé jönnek fel az emberek raididőben
Szakmák: Jewelcrafting - Tailoring
Jewelcrafting (398): most (2 napja) vettem fel saját gemek miatt, mert nem tetszett hogy "rossz" (blue) gemeket kellett használnom
ahhoz hogy a metagemem érvényesüljön és ezért volt szükséges a prismatic gemek beszerzése, sok receptem nincs, de majd alakul
(450-es engineeringet dobtam)
Tailoring(450): bag-ek miatt (minden recept megvan ami kellhet: hodiros tatyó, deathchill cloak, whispcloak, sporeggaros herbbag)
meg amúgy is buffolni fogják blizzék a back-re a tailoros enchantot és nem lehet mindenki enchanter
egyéb megjegyzés: mindhárom secundary profession maxon
Felszerelés:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=The+Venture+Co&n=InspiroReferencia: Merrow
Életkor: 24
Nem: male
Vanília WoW: 57-es voltam amikor kijött a burning crusade, utána már nem nagyon ment senki sem 60-as raidre, mert outlandi első
questreward verte az aq40-es meg naxx40-es lootokat
TBC: ex-mainnel (druid, neve Aarghh) tankként és healerként is láttam hyjalig mindent
WotLK: s3d kivételével megvolt minden (csak ranged dps tapasztalat), elég sok achievmentet is megszereztem
Mennyit tudsz hetente/naponta játszani: a munkámtól függően vasárnaptól csütörtökig (ünnepek környékén elég elfoglalt vagyok)
Miért minket választottál?
Az egyetlen nem venture co-s ismerős itt van veletek, ő elég sok jót mondott rólatok és a raideken uralkodó remek hangulatról
(bár a healer palákat folyton szidja
)