Karakter név: Keelthas
Faj: Blood Elf
Kaszt: Mage
Betölteni kívánt spec: dps XD
Saját vagy vásárolt karakter: saját
Played: 39 nap (van több karim is de azok alacsony szintűek)
Előző guild/guildek: Blackout HUN, Elite of Honor
Miért léptél ki onnan?:
A Blackout megszűnt mert sokan abbahagyták, egy idő után a GM feloszlatta. A jelenlegivel (eoh) az a bajom hogy az emberek egy része nem jön időre, vagy fel sem készülnek, dkp-t se tudunk használni mert kb állandóan kell hívni pugokat is, stb (akik elviszik a t7.5-öt...)
Szakmák: Herb + Alchemy.
Azért ezeket választottam mert gondoltam casterként majd jól jön ha magamnak csinálom a potionöket, valamint így radiekre is biztosítva van hogy ne kelljen venni AH-ban. Ritka recept szerintem nincs.
Felszerelés:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=KeelthasA talentról annyit hogy tudom kb majdnem mindenki frostfire, nekem egyszerűen csak nem tetszik az a spec. Jelenleg 25ös raideken kb 3500-3800dps.
Referencia: szerintem nincs
Életkor: 25
Nem: férfi
Részletes HLI tapasztalat:
Vanília WoW: akkor még nem játszottam
TBC: azokat is már 70 fölött csináltam, tudom hogy ez gázul hangzik, sajnos nem tudok ezzel mit csinálni, tavaly kezdtem el játszani.
WotLK: VoA10/25, OS10/25 (twilight még nem sikerült) Naxx10 végig, Naxx25 kb félig, Malygoson még nem voltam.
Mennyit tudsz hetente/naponta játszani: minden nap fent vagyok, bár mostanában elég sok a munkám, heti 3-4 raid simán belefér, lehet több is.
Miért minket választottál?
Szeretnék végre egy jó guild tagja lenni ahol lehet haladni, rólatok már többször is hallottam.