| Pendula - BE paladin (retri) | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Pendula
Hozzászólások száma : 2 Csatlakozás ideje : 2009. Apr. 12.
| Tárgy: Pendula - BE paladin (retri) Vas. Ápr. 12, 2009 12:19 pm | |
| Karakter név: Pendula Faj: BE Kaszt: paladin Betölteni kívánt spec: retri Saját vagy vásárolt karakter: saját Played: 137 nap/23 nap 80-on Előző guild/guildek: Conflict, Dark Asylum, stb Miért léptél ki onnan?: kirúgtak, mert nem szóltam hogy AFG leszek Szakmák: JC/Mining, jc nagyon megtetszett mikor kijott a bc, es most eleg jok a dragons eye gemek Felszerelés: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=PendulaReferencia: nem jut eszembe senki aki perpill itt jatszana Életkor: 18 Nem: férfi Részletes HLI tapasztalat: Vanília WoW: csak 70-en TBC: minden clear SWP brutallusig WotLK: minden clear, achievementes dolgok nelkul persze, mert nem talaltam olyan guilded wotlkben aki kepes lett volna ra Mennyit tudsz hetente/naponta játszani: 3-4 megprobalom ugy alakitani az idobeosztasom hogy tudjak jonni Miért minket választottál? lattam iszunokt twilight draken repulni, es eszembe jutott hogy a Lok'narad jo guild volt, gondoltam meger egy probat, szeretnek vegre olyan guildbe lenni ami nem csak farmolja a bossoka hanem achievementezik is | |
|
| |
jestem Jurek
Hozzászólások száma : 167 Csatlakozás ideje : 2008. Nov. 27. Age : 38
| Tárgy: Re: Pendula - BE paladin (retri) Hétf. Ápr. 13, 2009 6:30 pm | |
| | |
|
| |
Yamucha
Hozzászólások száma : 66 Csatlakozás ideje : 2008. Nov. 27.
| Tárgy: Re: Pendula - BE paladin (retri) Hétf. Ápr. 13, 2009 10:25 pm | |
| Talán azért van ennyi hite,h a spellekre is meglegyen gondolom én mint ex paladin,de lehet,h csak véletlen,és adtam neki egy jó 5letett hárítani Expertise tényleg lehetne több,de különben korekt gear ! Én mondjuk minden öcsivmentett utálok :D:D:D ui: Olvastam a conflictba írt applydat elég vicces ,mármint az a rész,hogy Te: ki lettem rúgva mert fasz voltam és nem szóltam, hogy AFG egy "kicsit", én basztam el szóval... Élien: A te helyzetedet meg kell még vitatnom az officerekkel addig irány a templom és imátkozz. Még mindig nagy a pofája :D:D (Hunélienhunhunnak) | |
|
| |
jestem Jurek
| Tárgy: Re: Pendula - BE paladin (retri) Kedd Ápr. 14, 2009 11:47 am | |
| | |
|
| |
Pendula
Hozzászólások száma : 2 Csatlakozás ideje : 2009. Apr. 12.
| Tárgy: Re: Pendula - BE paladin (retri) Kedd Ápr. 14, 2009 11:50 am | |
| Azert van most ilyen "keves" expertisem mert ki akarom probalni hogy full str-re gemelek, mert dumaltam egy masik ret palaval fracturedbol talan, hogy igy allitolag jobb, es ki szerettem volna probalni igy, csak hat nem alakult ugy a dolog mostanaban igy guildless | |
|
| |
jestem Jurek
| Tárgy: Re: Pendula - BE paladin (retri) Kedd Ápr. 14, 2009 11:52 am | |
| Raid híján én is dummyzok. Jobb mint a semmi | |
|
| |
Kazsuka
Hozzászólások száma : 11 Csatlakozás ideje : 2009. Apr. 15. Age : 38 Tartózkodási hely : Szeged-Budapest
| Tárgy: Re: Pendula - BE paladin (retri) Csüt. Ápr. 16, 2009 12:19 am | |
| jó gear , sok a hit, fegyó meg hunter de amugy minden szép és jó. | |
|
| |
Phrue Admin
Hozzászólások száma : 148 Csatlakozás ideje : 2008. Nov. 07. Age : 41
| Tárgy: Re: Pendula - BE paladin (retri) Szomb. Ápr. 18, 2009 7:18 pm | |
| Szia!
Elnézést a kései válaszért, nagyon sokat tanakodtunk mert szép apply jó skillnek látszik és nemrossz gear, de ugyérezzük, hogy megvan a megfelelő DD létszámunk.
Köszönjük a jelentkezést!
Sok szerencsét a továbbiakhoz! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Pendula - BE paladin (retri) | |
| |
|
| |
| Pendula - BE paladin (retri) | |
|