| Peddy - dps paladin | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Peddyhealer
Hozzászólások száma : 5 Csatlakozás ideje : 2009. May. 20.
| Tárgy: Peddy - dps paladin Szer. Május 20, 2009 7:53 pm | |
| Karakter név: Peddyhealer Faj: BE Kaszt: Paladin Betölteni kívánt spec: DPS Saját vagy vásárolt karakter: saját Played: 45nap (Ragnaroson másik karakteremel 31day) Elöző kettő guildem: Eternal Twillight, Conspiracy. Azért léptem ki mert nemvolt online elég (normális) ember egy 25ös fős raidhez, elég gyatrán haladtunk U25-ben és vmi értelmesebb guildet keresek. Prof: Encha - Herba, föleg pénzfarmolás céljából választottam, plussz egy alchemys segitségével raidekre flask-hez összetom szedni a matot és nemkell AHznom. (SProf: fullos cooking és fishing) Armory link: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=PeddyhealerReferencia: - Életkor: 18 Nem: fiu HLI Classic: - TBC: grull, kara,(nemvolt rendes gépem osztoznom kelett tesóval ezért nemtudtam rendesen raideken lenni) Wotlk: Naxx 10 és 25, EoE 10 és 25, Ulduar 10 yogg saronig(nemvolt meg), U25 kolagranig, (összes 5fős HC), OS25 2D Kb minden nap ráérek föleg mivel itt a nyár, a heti 5raiden ittudok lenni vasárnaptol csütörtökig, esetleg 2-3hetente becsuszhat vmi program amit nemtudok kihagyni(kurvasok pia ingyé, haverokal). Szeretnék egy U10ben és persze főleg U25ben progresselő guild tagja lenni, amiben a társaság is jó remélhetőleg. | |
|
| |
jestem Jurek
Hozzászólások száma : 167 Csatlakozás ideje : 2008. Nov. 27. Age : 38
| Tárgy: Re: Peddy - dps paladin Csüt. Május 21, 2009 6:30 am | |
| - Peddyhealer írta:
- http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Peddyhealer
Egy kicsit overhitelve vagy és az expertiseod fele annyi mint kéne. Az meg alap, h JC+BS-el jobban nézne ki mint most. Pénzt nem tudom mire akarsz farmolni de azt nem a raidelős karival kellene hanem egy alttal 3v3 teamnév+++++++++++++ - Peddyhealer írta:
- Szeretnék egy U10ben és persze főleg U25ben progresselő guild tagja lenni
Mielőtt még probléma lenne belőle (volt hidd el), nálunk a 10-es nem progress szinten van véve. Akkor, ott és azokkal csinálod meg ahogy szeretnéd. | |
|
| |
Phrue Admin
Hozzászólások száma : 148 Csatlakozás ideje : 2008. Nov. 07. Age : 41
| Tárgy: Re: Peddy - dps paladin Csüt. Május 21, 2009 9:02 am | |
| Szia! 100 %-os támogatásom élvezed, de azért kötekednék is, nem értem azt a két str+stamis gemet (biztos lehet hasznosabbat rakni stami helyett még ha socket bonusra hajtassz is), valamint a vállas enchatot sem tudod honorálni, szeretjük a pvp geart, de nem raiden. Most tényleg pár nap türelmet kérnék a végleges válaszig, pár dolognak el kell dőlnie guilden belül. Értesítünk hamarosan, ahogy megvagyunk. | |
|
| |
Erythema
Hozzászólások száma : 22 Csatlakozás ideje : 2009. Feb. 17. Age : 38
| Tárgy: Re: Peddy - dps paladin Csüt. Május 21, 2009 12:08 pm | |
| Hu kazsu vigyázz jön a konkurencia! Nehogy a vizsgák a wow rovására menjenek ! XD | |
|
| |
jestem Jurek
| Tárgy: Re: Peddy - dps paladin Csüt. Május 21, 2009 1:40 pm | |
| - Erythema írta:
- Hu kazsu vigyázz jön a konkurencia! Nehogy a vizsgák a wow rovására menjenek ! XD
Ezt már milliószor mondtam neki, hogy ő senkinek sem konkurencia hanem éppen fordítva, mindenki az övé | |
|
| |
Peddyhealer
| Tárgy: Re: jelentkezés Csüt. Május 21, 2009 2:25 pm | |
| A 10es raidek természetesen nekem is csak mellékesek én is 25öst tartom sokkal fontosabbnak a 10es csak mellékes pl péntek szombaton , sajnálom ha ez félreérthető volt. A 2db lila str+stami gem természetesen a metagemem miatt van(req. 2blue gem). Ezt nemtudom elekrülni és sztem az str+stami a legjobb hamár muszáj kéket raknom. Az overhit expertisera annyi lenne a mentségem, hogy tudok a dologról de sajnos gear miatt nemtudom megoldani hogy meglegyen az expertise cap, kaja buffal probálom kitolni kicsit a dolgot, a hitre meg lehet akk nagy hiba volt de úgytudtam 263 a cap akk ezen javítani fogok. PvP enchant vállason lelessz cserélve amint megvan a SoH repum ami még kis idő kérdése, sajna nemrég áltam csak neki, tudom hogy pve-re elég "illetlen" dolog egy pvp enchant de esetleg egykis időt kérnék ez ügyben. A 2profomról is tudom hogy lehetne jobb, de amikor a karaktert kezdtem sajna nem gondoltam iesmire, amint tudom ezeket is lefogom cserélni BS+JC-re, amint megvan rá a keret. | |
|
| |
jestem Jurek
| Tárgy: Re: Peddy - dps paladin Csüt. Május 21, 2009 2:54 pm | |
| - Peddyhealer írta:
- úgytudtam 263 a cap akk ezen javítani fogok.
Igen a cap az 8% illetve Wrathban már kilehet húzni 100%-ra így 9% de ez a 9% úgy jön ki neked, hogy 6% gearből+3% shadowpriest vagy moonkin debuff. Ha jól emlékszem retripalának sem kell több ennél te meg gearből már 10% felé jársz ez meg 4% fölösleg ami esetlegesen mehetne critre/expertisera/str-re - Peddyhealer írta:
- A 2profomról is tudom hogy lehetne jobb, de
amikor a karaktert kezdtem sajna nem gondoltam iesmire, amint tudom ezeket is lefogom cserélni BS+JC-re, amint megvan rá a keret. A pénzt ne a profhúzásra tartogasd hanem fogj egy altot (vagy húzz fel egyet), vegyél neki epic flyingot és maxold ki vele a herbát+miningot és máris jó helyre ment az a 2-3k gold (többi meg bejön szintezés közben) | |
|
| |
Peddyhealer
| Tárgy: Re: Peddy - dps paladin Csüt. Május 21, 2009 4:25 pm | |
| Thx, jestem Jurek az infot akk majd probálom belőni magamnak 6%ra(amint tudom és gear is megvan hozzá), jelenleg amugy 7,87% a gearböl a hitem.
A keretet profhoz nem teljesen pénzben értettem nemsokára lesz egy "altom" amivel tudok miningelni és azzal tudom majd rendesen huzni a JC-t. Ezt az altot úgymond testvérem húzza ő szokott az accal játszani délelőtt meg kora délután. | |
|
| |
Peddyhealer
| Tárgy: JC Pént. Május 22, 2009 10:49 pm | |
| | |
|
| |
Peddyhealer
| Tárgy: Re: Peddy - dps paladin Szomb. Május 23, 2009 11:47 pm | |
| Vállas Enchant is javítva. | |
|
| |
Phrue Admin
Hozzászólások száma : 148 Csatlakozás ideje : 2008. Nov. 07. Age : 41
| Tárgy: Re: Peddy - dps paladin Vas. Május 24, 2009 10:01 am | |
| No!
Szívesen látunk, de azt tudnod kell 3 -an lesztek retrik, megpróbáljuk majd ugy alakítani, hogy mindenkinek jó legyen.
írj egy officerre invért. Üdv nálunk. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Peddy - dps paladin | |
| |
|
| |
| Peddy - dps paladin | |
|