| Springfield - resto shaman | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Springfield
Hozzászólások száma : 56 Csatlakozás ideje : 2008. Dec. 10. Age : 34 Tartózkodási hely : Kecskemét
| Tárgy: Springfield - resto shaman Szer. Dec. 10, 2008 11:25 pm | |
| Karakter név: SpringfieldFaj: TaurenKaszt: ShamanPlayed: 24 nap ( warlockal: 76nap ) Szakmák: Herbalism és AlchemyFelszerelés: Guildek:- Lok'Narad
- Demented Vengeance
Részletes HLI tapasztalat:- WOW: 70-en: MC, BWL, AQ40, Naxxramas - TBC: Warlockal: SWP: Twin Eradarsig minden; Shamannal:Kara, Gruul, Maggie, TK( Kaelig ), SSC ( Vashjig ), Hyjal csak Archimonde - WotLK: Csak normal insták Shamannal Referencia: A volt Lok'Naradosok Életkor: 18 Mennyit tudsz hetente/naponta játszani: heti 5 raid napot tudok vállalni, mint régen. Egyéb: Régen együtt játszottam sok mindenkivel a guildból, és nagyon jól éreztem velük / veletek magam. A shamanra azért rerolloltam mert sokkal jobban élvezem a heal részét a fightoknak, és így kisebb esélyem van lehúzni a bossokat! Eddig azért nem applyztam, mert nem tudtam biztosan, hogy folytatom-e WOTLK-ban. Tudom, nem mindenki kedvel kifejezetten a guildból, de úgy érzem azokon a dolgokon amiket nem éppen díjaztak azok az emberek bennem, változtatni tudok és fogok is. A jelentkezésemet azért hozzátok írtam, mert kedvelem a társaságot, és progressben is haladtok rendesen. Az odafigyelést és felkészültséget ugyan úgy nyújtani tudom, mint anno BC-ben.
A hozzászólást Springfield összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 11, 2008 4:05 pm-kor. | |
|
| |
jestem Jurek
Hozzászólások száma : 167 Csatlakozás ideje : 2008. Nov. 27. Age : 38
| Tárgy: Re: Springfield - resto shaman Szer. Dec. 10, 2008 11:35 pm | |
| Na húzzá innét! <3 | |
|
| |
Yamucha
Hozzászólások száma : 66 Csatlakozás ideje : 2008. Nov. 27.
| Tárgy: Re: Springfield - resto shaman Csüt. Dec. 11, 2008 3:30 pm | |
| Részletes HLI tapasztalat:- WOW: 70-en: MC, BWL, AQ40, Naxxramas A jobbak oda 60on mentek,nem 70enen (bc kari ) :P:P Az odafigyelést és felkészültséget ugyan úgy nyújtani tudom, mint anno BC-ben.[/quote] (Midday lefogod huzni !!!!!! - mi mi mi ?? bocs nem figyeltem!! mind1 combat rezt neki !!! midday : adjatok salvát mert így megint csak lehuzom : gyakori eset volt | |
|
| |
Springfield
Hozzászólások száma : 56 Csatlakozás ideje : 2008. Dec. 10. Age : 34 Tartózkodási hely : Kecskemét
| Tárgy: Re: Springfield - resto shaman Csüt. Dec. 11, 2008 3:43 pm | |
| Igen tudom. Oda is írtam, hogy a shamannal kisebb esélyem van lehúzni a bossokat. | |
|
| |
jestem Jurek
Hozzászólások száma : 167 Csatlakozás ideje : 2008. Nov. 27. Age : 38
| Tárgy: Re: Springfield - resto shaman Csüt. Dec. 11, 2008 4:06 pm | |
| Én most kétszer is meggondolnám Midday, hogy jönnél-e mert itt instába csak úgy jutsz le ha vannak haverjaid vagy 3.5k+ dpst tolsz. Mivel kb. egyik kritériának se felelsz meg ezért nem sok esélyed van lejutni bármelyik helyre. | |
|
| |
Springfield
| Tárgy: Re: Springfield - resto shaman Csüt. Dec. 11, 2008 4:31 pm | |
| 3,5k DPS 5k Heal done melett símán tartható, ha 4k DPSről lenne szó az már kicsit neccesebb lenne. | |
|
| |
xava
Hozzászólások száma : 68 Csatlakozás ideje : 2008. Nov. 24. Age : 36 Tartózkodási hely : Vasvár
| Tárgy: Re: Springfield - resto shaman Csüt. Dec. 11, 2008 5:57 pm | |
| | |
|
| |
Springfield
| Tárgy: Re: Springfield - resto shaman Csüt. Dec. 11, 2008 7:41 pm | |
| Ventrire még feljárhatnál azért, néha engem is meglehet találni ott, vagy ennyire utálsz? | |
|
| |
Odii
Hozzászólások száma : 13 Csatlakozás ideje : 2008. Dec. 04.
| |
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Springfield - resto shaman | |
| |
|
| |
| Springfield - resto shaman | |
|