Karakter név:Pukibácsi
Faj:Ork
Kaszt:Shaman
Played: Elsö karakterem mikor elkezdtem wowozni 2007 01 18.án a ragnaroson inditottam 1night elf huntert /Nade néven/ amivel eléggé sokáig ,és sokat játszottam ,vele eljutottam ssc/tk cleared ,még nerf elött aztán kezdtem megunni hogy retardált uj wowosok vesznek egy friss 70es karit és akárki kulcs nélkül kitisztitja ssc/tk-t ,ezért kicsit leáltam raidekkel,és mentem kieg után még egyett hand of adal rangért,vmint bc/hyjal -t párszor. nagy csalodotságomra nerfek miatt elkezdtem inditgatni uj karikat ,mig végül lekötöttem a twisting nether horda oldalon ezzel a karakterrel,amivel ssc/tk hyjal/bt ,vmint northrenden sartarion 10 naxx 10 VoA 10 és Malygos25 cleared.-ig
Szakmák:Inscription431--herbalism 450
Felszerelés: (armory link)
http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Twisting+Nether&n=Pukib%C3%A1csiVoltál-e már raid guildben: (Ha igen, melyekben?) Alliance -Ragnaros realm:Independent /feloszlott/--->Cherubim Mortis /feloszlott/ Horde- Twisting Nether realm: Wheelchair Corporation.
HLI-t irtam played menu pont alatt:)
Referencia: (Ha ismersz valakit a Guildünkből, itt adhatod meg.) -
Életkor:26
Mennyit tudsz hetente/naponta játszani:minden nap,heti max 4 raid,de ez változo lehet + - arányban egyaránt
Egyéb: (A szépen kitöltött sablon mellett itt győzhetsz meg minket igazán.)
A megváltozott hangulat miatt szeretném otthagyni mostani guildet,és uj szerveren uj arcokat ismerni meg,vmint folytatni progresst jo hangulatban. kb ennyi
u.i.: transferelni csak januárban tudok:S addig keresek guildet ahova mehetek:)