omegaweap
Hozzászólások száma : 2 Csatlakozás ideje : 2009. Apr. 07.
| Tárgy: Deepsick - Warlock Kedd Ápr. 07, 2009 6:52 pm | |
| Karakter név: DeepsickFaj: Blood elf
Kaszt: Warlock
Betölteni kívánt spec: Affliction, Desctruction vagyok jelenleg, de szeretnék áttérni afflira a jobb dps miatt.Saját vagy vásárolt karakter: Saját.
Played: 29 days, 17 hours, 18 min.
Előző guild/guildek: Zorall playaz, Éjben kacagók, Kíméletlen zsoldosok, Obsidian order, Restored Flame.
Miért léptél ki onnan?: Zorall playaz régi spanok féle gyüjtőklán volt, régi tört szerós barátok. Éjben kacagók + kíméletlen zsoldosok + Obsidian Order, nem volt progress:/. Restored Flame nagyon jó klán volt, minden clear, skilles playerek, jó társaság, csak legnagyobb szerencsétlenségemre feloszlott.Szakmák: JC/Mining, JC nagyon hasznos mind a klánnak mind nekem is, jó hasznot lehet belőle szerezni:). Ritka reci? purified twillight opal, 1800-2200gért dobálják ahban.
Felszerelés: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=DeepsickReferencia: Sharien, burnoursoul.
Életkor: 22 Nem: Férfi Részletes HLI tapasztalat: Tört szerveren ismerkedtem meg a HC raidelés fogalmával, ott van prebc, bc tapasztalatom. WolTKban az összes taktikot ismerem, öcsívmentek megvannak Hc naxx öcsi azért nincs meg, mert pacsverktől nem kellett semmi :/, és inkább másnak átadtam a helyemet.Mennyit tudsz hetente/naponta játszani: A raid időpontjaitok tökéletesen megfelenek, legkésöbb negyed 7-re mindig hazaérek.
Miért minket választottál? Szeretnék egy haladó klánhoz csatlakozni, egy jó társaság része lenni. Megfordultam pár klánban és szeretnék megállapodni valahol.
| |
|
Wynona
Hozzászólások száma : 75 Csatlakozás ideje : 2008. Dec. 02. Age : 41
| Tárgy: Re: Deepsick - Warlock Kedd Ápr. 07, 2009 7:08 pm | |
| "Referencia: Sharien, burnoursoul." Hogy mindig a legaljábol kell választani Sárika mondta h jo pasi vagy, ha érdekel pont ugy nézek ki, mint az avatarom-om, ingame elérsz, jelige : down with the sickness! | |
|
Yamucha
Hozzászólások száma : 66 Csatlakozás ideje : 2008. Nov. 27.
| Tárgy: Re: Deepsick - Warlock Kedd Ápr. 07, 2009 7:32 pm | |
| MAga a guild neveibőé is rájöhettél volna csatlakozás elött,h nem lesz progress :D Ez a Zöld írás nagyon szar mcseszi a szemem! A kari viszonylag oké,kevés a hit kicsit ,fegyod szar ,de vannak enyhantok,ami + | |
|
Exwhyzed
Hozzászólások száma : 34 Csatlakozás ideje : 2008. Dec. 02.
| Tárgy: Re: Deepsick - Warlock Kedd Ápr. 07, 2009 9:21 pm | |
| DVAEMP-t kell adnod wnyona -nak h bekerülj , ezt ingame vele beszéld meg hogy mit jelent : | |
|
omegaweap
Hozzászólások száma : 2 Csatlakozás ideje : 2009. Apr. 07.
| Tárgy: Re: Deepsick - Warlock Kedd Ápr. 07, 2009 9:37 pm | |
| Bocsi a zöldért:), csak próbáltam valami formát adni neki:). okka^^ ingame kereslek:). | |
|
Phrue Admin
Hozzászólások száma : 148 Csatlakozás ideje : 2008. Nov. 07. Age : 41
| Tárgy: Re: Deepsick - Warlock Kedd Ápr. 07, 2009 10:38 pm | |
| Szia!
Köszönjük a jelentkezést, de sajnos nem fér el még egy lock a guildben lehet bármilyen felkészült is.
Sok szerencsét. | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Deepsick - Warlock | |
| |
|