Character név: Mokánx
Faj: Tauren
Kaszt: Druid
Betölteni kívánt spec: Healer/Tank
Saját vagy vásárolt karakter: Saját
Played: Kb 140nap 22óra (azért irom kbra mert pont server downvan:P és nem tudom megnézni)
Előző guild/guildek: Unholy Darkness feloszlott, Hands of Blood az unholyból kivált jó playerek de nem csináltunk semmit.:S Scared
Miért léptél ki onnan?: Mert nem voltak meg 25ös ulduara Healer hiány van:S
Szakmák: Enchanting / Jewel Azért választottam ezeket mert igy több spellpower tudok magamra varzsolni gemekell és a gyürü enchanttal, + a tank gearemre több staminát.
Felszerelés:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Mok%C3%A1nxReferencia: Bubibands, Amee
Életkor:24
Nem:Férfi állat
Részletes HLI tapasztalat: Hát kb 4éve wowzom és eddig nem volt olyan raid insta amiben nem lettem volna.
Vanília WoW: ezt nem értem?
(Vanillia wow?) Talán lvl 60askénti playa futásomra gondoltok. Ott ony Aq 20-40 Zg Mc BWL és Naxxból 2boss aszem de már rég volt
TBC: SSc, Tk Bár nem druidommal hanem lockommal
WotLK: Naxx 10-25 clear Voa 10-25 clear, 3.1es voa is clear, Malygos 10-25 Clear Os 10-25 Clear 25ösben 2adal még unholyval. Ulduar 10esben mimironig (a kedvenc bossom mert 5wipe után kitudnám dobni a számitogépem az ablakon “Buzi fire sebzés”
) 25ösben Flame down és volt pár probám razoron ignisen és Robot Robin is
Mennyit tudsz hetente/naponta játszani: Heti 4-5 raidot tuti tudok válalni Persze vannak más felé nézve köteleségeim is de ennyi szerintem bele fér.
Miért minket választottál? Mert szeretnék raider járni jobbnál job lootokat vinni dpsra h a guildemet elörébb tudjam segiteni + Bubibands ajánlásáért:P
Minden enchant receptem meg van ami cask lehet. A jewelem azért nem fullos még mert kb 2hete kezdtem el hizni és a céll az volt h a jewelecraftingos gemeket meg tudjam tanulni és meg csinálgatni amiket ugy lehet kiváltani WOLTban de lassan fel csuszik a skill