Sziasztok. Szeretnék jelentkezni hozzátok:
- Karakteremről:
Karakter név:Mikoo
Faj: Tauren
Kaszt: Druid
- Betölteni kívánt spec: Resto (Igazából ami a guild haladását szolhálja) 2éve vok resto
Saját vagy vásárolt karakter:Saját
Played: Total: 59nap 12óra | 11nap 2óra lassan egy hónapja vagyok 80-as
- Előző guild/guildek: Sentenced | Eclipse.
Miért léptél ki onnan?: Sentenced: 3.0.1-es patch-nél abba hagytam a wowot egyéb IRL problémák miatt
Nagyon sok ismerősőm jött át hozzátok.
Eclipse: Nem igazán loptam be magam 1ik officer szívébe meghát első ulduar raidemen nem hiszem h. tulzottan jó benyomást tettem
- Szakmák:Herb, Alchemy-ElixirM.: Szeretek felkészülten raidekre járni és ez az egyik legfontosabb dolog ami kell raidre
+ olcsóbban jönnek ki a guild társak is mint ahból.
- Felszerelés:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Mikoo- Referencia: Igazából nagyon sok ismerősőm veletek raidel Sentenced-ből nem hivatkoznék mindenkire de pl. Csigecina , Morcos , Gorom
Leráglak(Agnor) ,Optical és még sokmás playert emlithetnék akikkel szerettem együtt játszani.
- Életkor:20
- Nem:Férfi
- Részletes HLI tapasztalat: (Ha nem az aktuális karaktereddel, akkor mivel, milyen szeerepben healer, tank, etc.. FONTOS, ha BC-ben vágtál AQ 40-et az nemszámít, akárcsak ha Lich Kingben mondjuk BT-t!)
Vanília WoW: Nem PreBC-s playa vagyok
ami kár szerintem sok jót kihagytam
TBC:Kara, Grull, Maggi, SSC, TK, Hyal(eleje) BT(eleje) mert mikor progressbe vettük nemsokkal később hagytam abba a wowot
WotLK:Nax(10,25) ,Maly(10,25) ,OS(10,25) ,Ulduar(Yog kivételével minden)
- Mennyit tudsz hetente/naponta játszani: Igazából nekem megfelel ez a raid időpont viszonylag sokat tudok online lenni és persze egyeztetés alapján is ha tudok jövök. Mondatjuk szeretk kockulni
- Miért minket választottál?: Hogy miért szerintem ez elég egy értelmű
nem a legrosszabb guildek közé tartoztok kine akarna veletek játszani ?!
Meghát volt guildem játékosai motiválnak akik nem igazán a Lootért járnak raidelni hanem a hangulat miatt én is így vagyok vele és szeretem ha ezt nem csak én gondolom igy egy guildbe rajtam kivül
ezzel ellentétbe elég sok olyan guild van ahol ez a probléma nem oldodik meg ami nagy hátrány nagyobb guildekbe is (példát nem mondok nem akarok további vitát )
Enchantok cuccokon, minimum rare gemek, az officerek által meghatározott Bossokra Flask/kaja, egy átlagos WASD skill és 100% odafigyelés 5 órán keresztül követelmény! Amit elis fogadtam
- UI.:
Remélem az aplym jól sikerült és felvételt nyerek hozzátok szeretnék veletk játszani ha egymód van rá
Ha nem akkor is jelezzetek vissza plz.
Köszönöm további szép estét
MIKOO^^