Lok'Narad Guild
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapPortalKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Peeknick dö Tauren Warrior lvl 80 ofkorsz!

Go down 
4 posters
SzerzőÜzenet
peeknick

peeknick

Hozzászólások száma : 27
Csatlakozás ideje : 2008. Nov. 08.

Peeknick dö Tauren Warrior lvl 80 ofkorsz! Empty
TémanyitásTárgy: Peeknick dö Tauren Warrior lvl 80 ofkorsz!   Peeknick dö Tauren Warrior lvl 80 ofkorsz! EmptyVas. Feb. 22, 2009 3:38 pm

Buenos Dias!

Karakter név: Peeknick
Faj: Tehén
Kaszt: Igazi Buta DPS Warrior
Betölteni kívánt spec: Hát ööö igazi oldschool arra talentol amire kell Warrior!Van Tankom is HCba lőttem!
Saját vagy vásárolt karakter:Ha a CD Galaxisban rendeltem a WOWot akkor az már vásároltnak számít ?
Played: Peeknick 136 Day .....

Előző guild/guildek: Monsters INC., Loknarad, Loknarad,
Miért léptél ki onnan?: Mert azt monták hogy a Hello Kitty Online sokkal yobb mint a WOW, pedig ez nem is igaz mert ott is megpróbáltam a feyemmel verni a billentyüzetet és ott nem halt meg semmi WOWban meg kb mindent meglehet ölni ezzel a technikával úgyhogy a WOW > Hello Kitty!!!

Szakmák: Májning,Blekszmisz, 450/450 Tuttommal megvan minden hülyeség ha nincs akkor tévettem.

Felszerelés: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Peeknick

Referencia: Alienhun azthiszem nálatok van vagy nem ?!!
Na ő háromszor írt rá a Druidomra Angolul hogy legyek szíves kimenni SSCből (Amúgy mindvégig SSC előtt ültem) mikor voltam velük Sell Runon!! A Druidom neve Áky ha esetleg valaki nemtudná de biztos az "y"-on zavarhatta meg!!

Életkor: 14 year old Thai Bitch with a Twin Sister!

Részletes HLI tapasztalat: (Ha nem az aktuális karaktereddel, akkor mivel, milyen szeerepben healer, tank, etc.. FONTOS, ha BC-ben vágtál AQ 40-et az nemszámít, akárcsak ha Lich Kingben mondjuk BT-t!)
Vanília WoW: Rohatt BCs kari vagyok de azért yártam minden PreBC Instában kivéve naxx!! Wailing Cavernsben Lord Serpentist még nem öltem!
TBC: megvolt köszi talán kicsitt több is mint kéne!!
WotLK: Druidommal sikerült végigpugolni maydnem az egész WOTLK contetet Malygost meg Naxxban KT Sapphit kivéve!Őket is tuti le lehet nyomni azzal hogy verem a billentyüzetbe a feyemet!

Mennyit tudsz hetente/naponta játszani:
Hát ez az ami miatt csak most szeretnék visszayönni igazából a heti 5 Raid már kicsit sok lenne nekem nem bírom már annyira a nyomást (a feyemen ugye mert azzal verem a billentyüzetet)!! Úgyhogy egy olyan heti 2 Raidet szeretnék megcélozni így első nekifutásból maximum, ha muszály akkor 3at de amúgy rálehet venni bármire ha nagyon nagyon nagyon muszály,csak már nem viselem annyira hogy folyamatosan gép elött kell ülnöm minden este az már sayna too much!

Miért minket választottál?
Hát mert máshova nem szívesen mennék!!!

Enchantok cuccokon, minimum rare gemek, az officerek által meghatározott Bossokra Flask/kaja, egy átlagos WASD skill és 100% odafigyelés 5 órán keresztül követelmény! Very Happy Very Happy <--------------------- Ezt szintem ki kéne törölni szintem nemhogy flask nemkell de még gem se kellene a cuccokba sőt enchant se!!! Csak fey meg billentyüzet!!
Vissza az elejére Go down
jestem Jurek

jestem Jurek

Hozzászólások száma : 167
Csatlakozás ideje : 2008. Nov. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Peeknick dö Tauren Warrior lvl 80 ofkorsz!   Peeknick dö Tauren Warrior lvl 80 ofkorsz! EmptyHétf. Feb. 23, 2009 10:36 am

peeknick írta:
Felszerelés: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Peeknick

You have encountered an error.

Egyébként meg ki a faszom az a peeknick? Ismeri valaki? Meg jó, hogy már megint minden gyökér apllyzhat ide...
peeknick

peeknick

TémanyitásTárgy: Re: Peeknick dö Tauren Warrior lvl 80 ofkorsz!   Peeknick dö Tauren Warrior lvl 80 ofkorsz! EmptyHétf. Feb. 23, 2009 12:20 pm

jestem Jurek írta:
peeknick írta:

Egyébként meg ki a faszom az a peeknick? Ismeri valaki? Meg jó, hogy már megint minden gyökér apllyzhat ide...

Peeknick lenni Warrior cyclops !!Amúgy meg yóhogy minden gyökér applyhat hisz te is itt vagy lol! !! geek

U.i.: Peeknick I love you Gyurcimurci lol!
Yamucha

Yamucha

Hozzászólások száma : 66

TémanyitásTárgy: Re: Peeknick dö Tauren Warrior lvl 80 ofkorsz!   Peeknick dö Tauren Warrior lvl 80 ofkorsz! EmptyHétf. Feb. 23, 2009 3:05 pm

Ha a zöld gemeket kicseréled talán kaphatsz egyesélyt sztem ,bár kétséges a dps-e ,hallottam,h holy palák elvertek dmgbe ,amikor áttalentoltak a kis retry offgearjukba Very Happy:DD
peeknick

peeknick

TémanyitásTárgy: Re: Peeknick dö Tauren Warrior lvl 80 ofkorsz!   Peeknick dö Tauren Warrior lvl 80 ofkorsz! EmptyHétf. Feb. 23, 2009 3:18 pm

Yamucha írta:
Ha a zöld gemeket kicseréled talán kaphatsz egyesélyt sztem ,bár kétséges a dps-e ,hallottam,h holy palák elvertek dmgbe ,amikor áttalentoltak a kis retry offgearjukba Very Happy:DD

Hát sok értelme nem lenne azokba a cuccokba kék gemet tenni perfect zöld gem egyel ad kevesebb statot mint a kék .....!!
Amúgy látom ezek a bizonyos holypalák sem változtak sokat mostanság!!Pedig én már azthittem hogy mayd megváltozik ez az arcom arcom XXLes hozzáállás mert ugye mostmár mégiscsak egy nemibeteg Tank DK vagy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy lol! lol! lol!
jestem Jurek

jestem Jurek

Hozzászólások száma : 167

TémanyitásTárgy: Re: Peeknick dö Tauren Warrior lvl 80 ofkorsz!   Peeknick dö Tauren Warrior lvl 80 ofkorsz! EmptyHétf. Feb. 23, 2009 3:52 pm

Yamucha írta:

Peti tévedsz, azok nem zöld gemek, hanem túl sokáig volt félretéve a páncélja ezért megpenészedett.

Cöcöcö peek azért rendben kellene tartani a felszerelésed...
peeknick

peeknick

TémanyitásTárgy: Re: Peeknick dö Tauren Warrior lvl 80 ofkorsz!   Peeknick dö Tauren Warrior lvl 80 ofkorsz! EmptyHétf. Feb. 23, 2009 4:21 pm

jestem Jurek írta:
Yamucha írta:

Peti tévedsz, azok nem zöld gemek, hanem túl sokáig volt félretéve a páncélja ezért megpenészedett.

Cöcöcö peek azért rendben kellene tartani a felszerelésed...

Ya ebben is van valami szegény T6 már kicsit ütött kopott de fáy letenni....!!!
Phrue
Admin
Phrue

Hozzászólások száma : 148
Csatlakozás ideje : 2008. Nov. 07.

TémanyitásTárgy: Re: Peeknick dö Tauren Warrior lvl 80 ofkorsz!   Peeknick dö Tauren Warrior lvl 80 ofkorsz! EmptyKedd Feb. 24, 2009 1:30 am

Hát re KOK!
https://loknarad.hungarianforum.com
peeknick

peeknick

TémanyitásTárgy: Re: Peeknick dö Tauren Warrior lvl 80 ofkorsz!   Peeknick dö Tauren Warrior lvl 80 ofkorsz! EmptyKedd Feb. 24, 2009 1:47 am

Phrue írta:
Hát re KOK!

Buenos Dias Senorita Burgonyapüré! Smile
Phrue
Admin
Phrue

Hozzászólások száma : 148
Csatlakozás ideje : 2008. Nov. 07.

TémanyitásTárgy: Re: Peeknick dö Tauren Warrior lvl 80 ofkorsz!   Peeknick dö Tauren Warrior lvl 80 ofkorsz! EmptyKedd Feb. 24, 2009 6:05 pm

Ha nem jöttél volna még rá, fel vagyol vételezve!
https://loknarad.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Peeknick dö Tauren Warrior lvl 80 ofkorsz!   Peeknick dö Tauren Warrior lvl 80 ofkorsz! Empty

Peeknick dö Tauren Warrior lvl 80 ofkorsz!
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Nokuchikushi - Tauren Druid (Balance)
» Rakhoncatlan DD warrior
» Dühkitörés Orc/Warrior
» Prot warrior
» Kismárkez - Prot Warrior

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Lok'Narad Guild :: Public :: Tagfelvétel-
Ugrás: