Buenos Dias!
Karakter név: Peeknick
Faj: Tehén
Kaszt: Igazi Buta DPS Warrior
Betölteni kívánt spec: Hát ööö igazi oldschool arra talentol amire kell Warrior!Van Tankom is HCba lőttem!
Saját vagy vásárolt karakter:Ha a CD Galaxisban rendeltem a WOWot akkor az már vásároltnak számít ?
Played: Peeknick 136 Day .....
Előző guild/guildek: Monsters INC., Loknarad, Loknarad,
Miért léptél ki onnan?: Mert azt monták hogy a Hello Kitty Online sokkal yobb mint a WOW, pedig ez nem is igaz mert ott is megpróbáltam a feyemmel verni a billentyüzetet és ott nem halt meg semmi WOWban meg kb mindent meglehet ölni ezzel a technikával úgyhogy a WOW > Hello Kitty!!!
Szakmák: Májning,Blekszmisz, 450/450 Tuttommal megvan minden hülyeség ha nincs akkor tévettem.
Felszerelés:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=PeeknickReferencia: Alienhun azthiszem nálatok van vagy nem ?!!
Na ő háromszor írt rá a Druidomra Angolul hogy legyek szíves kimenni SSCből (Amúgy mindvégig SSC előtt ültem) mikor voltam velük Sell Runon!! A Druidom neve Áky ha esetleg valaki nemtudná de biztos az "y"-on zavarhatta meg!!
Életkor: 14 year old Thai Bitch with a Twin Sister!
Részletes HLI tapasztalat: (Ha nem az aktuális karaktereddel, akkor mivel, milyen szeerepben healer, tank, etc.. FONTOS, ha BC-ben vágtál AQ 40-et az nemszámít, akárcsak ha Lich Kingben mondjuk BT-t!)
Vanília WoW: Rohatt BCs kari vagyok de azért yártam minden PreBC Instában kivéve naxx!! Wailing Cavernsben Lord Serpentist még nem öltem!
TBC: megvolt köszi talán kicsitt több is mint kéne!!
WotLK: Druidommal sikerült végigpugolni maydnem az egész WOTLK contetet Malygost meg Naxxban KT Sapphit kivéve!Őket is tuti le lehet nyomni azzal hogy verem a billentyüzetbe a feyemet!
Mennyit tudsz hetente/naponta játszani:
Hát ez az ami miatt csak most szeretnék visszayönni igazából a heti 5 Raid már kicsit sok lenne nekem nem bírom már annyira a nyomást (a feyemen ugye mert azzal verem a billentyüzetet)!! Úgyhogy egy olyan heti 2 Raidet szeretnék megcélozni így első nekifutásból maximum, ha muszály akkor 3at de amúgy rálehet venni bármire ha nagyon nagyon nagyon muszály,csak már nem viselem annyira hogy folyamatosan gép elött kell ülnöm minden este az már sayna too much!
Miért minket választottál?
Hát mert máshova nem szívesen mennék!!!
Enchantok cuccokon, minimum rare gemek, az officerek által meghatározott Bossokra Flask/kaja, egy átlagos WASD skill és 100% odafigyelés 5 órán keresztül követelmény!
<--------------------- Ezt szintem ki kéne törölni szintem nemhogy flask nemkell de még gem se kellene a cuccokba sőt enchant se!!! Csak fey meg billentyüzet!!